Giv dig selv en selvkærlig pause

Hvad er en selvkærlig pause for dig

Jeg kan selvfølgelig ikke med garanti fortælle dig, hvad en selvkærlig pause er for dig, da vi jo alle er forskellige. Det kan jo være en god ting at reflektere over.

Jeg kan fortælle om, hvilke erfaringer jeg har gjort mig for mig selv og mine klienter.

 

Min første selvkærlige pause

Da jeg for mange år siden oplevede, at mit liv væltede, var jeg heldig at komme på et kursus, hvor jeg fik hjælp til at begynde at slippe mine bekymringer.

I dag kan jeg se, at det var min første store selvkærlige pause. Det gav rigtig meget at være i et fællesskab af mennesker, som vidste, hvordan jeg havde det og en underviser som kunne løfte og støtte mig.

Nogle af mine kursister oplever også, at deres liv er væltet, men de fleste kommer fordi, de gerne vil vi kunne blive bedre til at være mere nærværende og bevare energien i deres hverdag.

Jeg deltager stadig i kurser og grupper, netop fordi det er med til at hæve min vibration og energi. Så sent som i går, var jeg i min meditationsgruppe, hvor vi arbejder med hjerteenergi.

Hjerteøvelse

Vi talte om en lille nem øvelse, som gør en kæmpe forskel for hele din krop og sjæl. Jeg vil give dig første del af her.

Du skal blot holde den ene eller begge hænder på hjertet, tag et par dybe vejrtrækninger og holde dit fokus her i et øjeblik. Læg herefter mærke til, hvilken effekt det har for dig. Det beroligere dit nervesystem.

 

Mine daglige selvkærlige pauser

 • Min morgenmeditation
 • Daglig gåtur
 • Stoppe op og tage nogle dybe vejrtrækninger

Du har også mulighed for at give dig selv en selvkærlig pause. Hvis du har det, som jeg havde, så vidste jeg overhovedet ikke, at det var en god ide at holde en selvkærlig pause, og langt mindre hvad jeg skulle gøre for det.

 

Andre forslag til din selvkærlige pause

 • Sæt dig i naturen og kik og lyt til fuglene
 • Tag en god kop kaffe med ud i solen
 • Læs en god bog
 • Snak med en god ven
 • Dans
 • Hør musik
 • Få massage
 • Deltag i en gruppe med fokus på dette
 • Kontakt en sparringspartner som kan hjælpe dig

Her lidt inspiration, nogle gange skal du lede lidt, inden du finder det, du oplever som en selvkærlig pause

En selvkærlig pause kan også være, at give dig selv mulighed for enten et individuel forløb, hvor der er fokus på dig og dine udfordringer, eller være i en gruppe, hvor du bliver trænet i at stoppe op og tage en pause, sammen med andre.

Læs mere om individuel forløb her

Læs mere om kursus i mindfulness i naturen her

 

 

 

FRA STRESS TIL OVERSKUD OG GLÆDE

Få e-bogen her og læs mere om personlig udvikling direkte i din indbakke

Du er tilmeldt.