top

Mindful gåtur

Naturen giver fornyet energi

På en mindful gåtur ved Vejle fjord Hotel, så jeg de flotte stier, der er lavet i forbindelse med hotellet.

Jeg har for år tilbage lavet kurser vi stranden og har igen lyst at lave mindful gåture i skoven og ved stranden. Jeg tænkte, nu må det være, efter selv at have mærket fornyet energi.

Både motionen, den friske luft, det at være tilstede og nærværende, samt de smukke omgivelser ved hotellet gjorde underværker.

Har du svært ved at bevare energien i en travl hverdag

Har du en travl hverdag, kan det være svært at bevare energien samt være nærværende og tilstede. Der kan være mange ting som forstyrrer dig.

  • Følelsen af at være stresset
  • For mange tanker om alt det som du skal nå
  • Bekymringer om fremtiden
  • Tanker fra din fortid, som dræner dig for energi

Ofte er det den måde, du tænker om både fortid og fremtid som dræner dig for energi.

Jeg møder det rigtig meget ved mine klienter, som en sagde, jeg er bare så mental træt af, at tænke på de ting, som er sket i min barndom, men jeg kan ikke slippe disse tanker, selv om jeg gerne vil.

Jeg kender det selv til hudløshed. I flere år brugte jeg alt min energi på tænke over alt det, som var gået galt i mit liv, med det resultat, jeg blev mere og mere stresset og følte mig dårlig tilpas.

Så hvis du føler dig udmattet, træt, stresset, ked af det, så velkommen i klubben. Hvis du vil ændre på dette, kræver det, du gør noget andet end du plejer. Det gode er, du har flere måder at komme videre på.

 

 

 

 

 

En mindful gåtur hjælper dig til nærvær og ny energi

Du tror måske som mange, at for at lære og meditere skal man sidde på gulvet, som en anden munk i skrædderstilling. det er slet ikke nødvendigt.

Du lærer at få det ind i din hverdag, hver gang du går, det kan enten være i naturen, eller når du skal hente kaffe på kontoret. Ved at gå mindful, kan du begynde at slippe nogle af alle de tanker som forstyrrer dig.

Nogle af de fordele du kan få er

  • Mere ro indeni
  • Blive nærværende og tilstede i det du laver
  • Få fornyet energi.

Det at meditere og komme ud i naturen blev min redning. Mit fokus blev flyttet og jeg begynde at slippe de negative tanker.

Videnskaben siger

I dag ved videnskaben, at mindfulness er rigtigt godt for vores mentale overskud, ligesom det modvirker stress og forbedrer vores immunsystem.

Du ved det godt

Alt dette ved du sikkert godt, men det kan være svært at få det gjort. Derfor har jeg lavet disse 5 torsdage, hvor vi mødes en time i skoven ved hotel Vejle fjord, og i fællesskab går en mindful tur.

Du bliver trænet i, hvordan du selv kan begynde at gå mindful, hver gang du er i naturen.

Praktiske oplysninger

Sted: Hotel Vejle Fjord, Vejle
Tid: kl. 17-18
Datoer: torsdage den 26/4, 24/5, 21/6, 16/8 og 13/9
Pris: kr. 50 pr. gang, alle 5 gange kr. 200

Du kan tilmelde dig alle gangene, eller måske blot 1 eller 2 gange alt efter tid og lyst.

Du tilmelder dig ved at indbetale beløbet på mobilpay 4015 4525 og skrive dit navn og dato.

Jeg glæder mig til at følges med dig i den smukke natur. Tag gerne en ven eller veninde med, så kan I også efterfølgende hjælpe hinanden til at komme afsted.

 

 

 

free website hit counter