Selvværd

Styrk dit selvværd og boost dit immunsystem

Jeg oplever, jeg gennem det meste af mit liv har haft problemer med min selvtillid og selvværd.

 

Skoletid

Jeg har egentlig klaret mig godt. I skolen lå jeg nok sådan omkring middel, men havde alligevel en følelse af at halte lidt efter. Efter folkeskolen, hvor mange af mine venner kom i gymnasiet eller tog en HH, valgte jeg kun den 1 årig handelsskole, fordi jeg ikke havde troen på, at jeg var i stand til at læse videre.

 

Arbejde

Jeg fik så en elevplads hos en revisor, hvor jeg istedet begyndte at læse om aftenen, og det gik sådan set meget godt. Senere i mit liv fandt jeg ud af, at hvis jeg havde haft troen på mig selv, kunne jeg også sagtens have gennemført en universitetsuddannelse.

Jeg blev registeret revisor og arbejdede som sådan i mange år. Hele tiden havde jeg dog en nagende følelse af, at jeg ikke var lige så god som mange af mine venner, som jo havde en universitetsuddannelse.

Når jeg ser tilbage idag, var det faktisk kun nogle få af mine venner, som havde en universitetsuddannelse, men det var de få, som jeg havde mit fokus på.

 

Mit barndomshjem

Som i de fleste familier, var der perioder, hvor der var en del uro. I mine ungdomsår, skændes mine forældre en del, og jeg synes jeg skulle mægle mellem dem. Det lykkedes ikke ret godt, og det var medvirkende til, at jeg fik en følelse af ikke at være helt god nok.

 

Min egen familie

Jeg fik en dejlig mand og 2 dejlige børn. Jeg ved, jeg har lavet mange fejl, som mor, men det er et af de områder, jeg altid har haft troen på, at jeg var god nok.

I vores lille familie kom der selvfølgelig også uoverensstemmelser, bl.a. fordi min mand arbejdede rigtig meget, og jeg stadig havde en drøm om en højere uddannelse.

 

Kaos

Både på grund af mit manglende selvværd, og en række personlige og arbejdsmæssige omstændigheder, havde jeg det i flere år rigtig dårligt, da jeg var omkring de 30. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, for at komme ovenpå igen.

 

En ny begyndelse

Jeg var heldig at møde en clairvoyant kvinde, som fik mig i gang med en personlig udviklingsprocess. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i hele mit liv.

Jeg startede med at læse bøger om selvudvikling, gå på kurser, tage uddannelse, komme i egenterapi, og fik det bedre og bedre. Jeg blev så grebet af det, så jeg endte med at kvitte mit revisorjob.  Idag arbejder med psykoterapi, coaching, mindfulness og meget mere.

Det har været en fantastisk rejse. I perioder synes jeg dog ikke, det var helt så sjovt, fordi det var svært at ændre på de vaner og mønstre, jeg havde.

 

Livet i dag

I dag har jeg som de fleste andre mennesker stadig udfordringer, men jeg takler dem og ser dem på en helt anden måde.

Jeg oplever, at mit selvværd og min selvtillid er blevet meget bedre.

Indimellem kan jeg dog stadig få en følelse af ikke at være god nok, men til forskel for tidligere, er jeg nu istand til at være venlig og omsorgsfuld over for mig selv, når det sker.

Det jeg har lært om mig selv og set hos mange af mine klienter er,

 • Jeg kan bruge de oplevelser, jeg har haft gennem livet, til at blive klogere på mig selv, og få ny visdom.
 • De negative oplevelser, kan jeg bruge til at finde ud af, hvordan jeg gerne vil leve mit liv i stedet for.
 • Jeg kan lære at acceptere mig selv, som den jeg er, i stedet for at leve op til hvad andre mener, jeg bør være.

For mig har det været en spændende rejse, som jeg ved vil fortsætte resten af mit liv.

Du behøver dog ikke flere nye uddannelser, for at få det bedre. Jeg oplever hos mine klienter, at selv få terapi timer kan hjælpe dig i en ny retning.

Det er de små skridt, der skaber de store forandringer.

Har du også lyst til at skabe forandringer i dit liv, så ring på 40 15 45 25, og du kan læse mere her

 

 • Kom godt i gang med dagen

  skabsmaaforandringermedstor

  En af de bedste gaver du kan give dig selv er en god start på dagen.

  Få en gratis meditation og stærke spørgsmål, der hjælper dig til en god start på dagen.

  Ida Tangsgaard

 • FRA STRESS TIL OVERSKUD OG GLÆDE

  Få e-bogen her og læs mere om personlig udvikling direkte i din indbakke

  Du er tilmeldt.