Status – vanvittigt fødselsdags og jubilæumstilbud på kursus i mindful living


Status oktober 2017 og nye tiltag for 2018

Tid til status, når tiden flyver afsted
Det har ikke været meget jeg har fået skrevet i 2017. Et år jeg oplever er fløjet afsted. Jeg føler jeg sidder med vindblæst hår og først gennem den sidste måned, har jeg haft lidt tid til at reflektere over, hvordan jeg gerne vil udvikle min forretning.

Tid og ro skaber plads til nye ideer
Det har været rigtig godt for mig at skære drastisk ned på antallet af timer i mit lønarbejde. Nu føler jeg, at jeg har fået fornyet energi og overskud. Jeg kan også mærke, det begynder at boble med nye ideer og måder, at gøre tingene på. Føler du også at du har brug for at ændre og justere, så læs med her.

År 2018, 20 års jubilæum og 60 år

I marts 2018 bliver jeg 60 år, og samtidig er det 20 år siden, jeg startede som psykoterapeut. Jeg har derfor besluttet at lave flere tilbud og nye tiltag, noget vil du høre om her og andet kommer først i forbindelse med min fødselsdag til marts.

Idas Univers

Jeg barsler bl.a.med et online univers, hvor du vil kunne få gavn af alle de erfaringer, jeg har gjort mig gennem de sidste 20 år. Hver måned vil der komme et nyt tema. Temaerne er til dig, der kæmper med stress, manglende selvværd, utilfredshed, angst, depression, følelsen af at være fastlåst, udfordringer med relationer mv.

Temaerne vil gøre dig bevidst om, hvad du kan gøre for få mere indre ro, skabe større balance, få mere energi og overskud, lære at lytte til din krops signaler, få mere glæde ind i dit liv, blive mere selvkærlig mv.

I fredags blev de første skridt taget til dette univers og jeg forventer at universet starter op engang først i det nye år.

Bevidst lederskab

Et kursus hvor du har mulighed for at at arbejde endnu dybere med dig selv.

 • Give dit liv et hovedeftersyn
 • Blive bevidst om, hvad der er vigtigt for dig i dit liv,
 • Blive bevidst om hvad der stopper dig
 • Få justeret hvor der trænger til det
 • Give dig selv en nærende og selvkærlig pause
 • Få sat nogle pejlemærker at styre efter
 • Få skabt et støttesystem som kan hjælpe dig
 • Få etableret nogle selvkærlige nye vaner

Du vil få en række redskaber i din værktøjskasse, som kan styrke dit lederskab. Og du vil blive bevidst om, hvad der styrker dig, og hvad der stopper dig i, at skabe det liv du ønsker.

Du vil blive trænet i at skærpe din bevidsthed og nærvær. Undervejs vil du få sparring af mig og de øvrige deltagere, da vi alle spejler hinanden og vil kunne genkende de problematikker, der kommer op.

Da kurset vil løbe over 8-10 måneder forventer jeg det starter op i august, september 2018, således sommeren kan være fri.

Vanvittigt Fødselsdags og jubilæumstilbud på kursus i mindful living

Kurset i Mindful Living er et godt og gennemprøvet forløb. Det er blevet udviklet og har skiftet form flere gange. Du vil få gavn af alle de justeringer, der er sket undervejs.

Jeg glæder mig til igen af have en af disse dejlige grupper og laver derfor i anledning af min fødselsdag i marts et helt særligt tilbud.

Kurset består af 6 moduler

 • Modul 1 Hvad er mindful living
 • Modul 2 Bevidst nærvær
 • Modul 3 Bliv bevidst om dine tankers betydning for dit velbefindende
 • Modul 4 Lær at takle modstand
 • Modul 5 Bliv bevidst om hvad der giver dig energi
 • Modul 6 Opfølgning og afslutning

Jeg vil guide og støtte dig i forløbet. Du vil på kurset få en række redskaber, som kan hjælpe og støtte dig i din hverdag.

Du vil få glæde af den fælles energi og healing, der opstår i en gruppe, som er med til at hjælpe dig på vej. Herudover vil du få glæde af de erfaringer, som jeg har gjort mig gennem de sidste 25 år.

Praktiske oplysninger

Kursus i Mindful Living er:

Dato: 8/1, 22/1, 5/2, 19/2, 5/3 og 19/3 2018

Tid: 18.00 – ca. 21.00, Dette er en 1/2 time mere, hvor du ekstra tid til at få øvelserne integreret

Sted: Hedensted

Pris:

 • Normalpris kr. 2.700
 • Fødselsdagspris kr. 2.200, + 1/2 time ekstra hver gang
 • Ved tilmelding senest den 15. december kr. 1.800
 • De første 3 tilmeldte får en gratis individuel terapi eller coach session, værdi kr. 950.
 • I prisen er indeholdt kursusmateriale og lydfiler

Tilmelding på mail@tangsgaard-nlp.dk eller 40154525. Du er endelig tilmeldt når du har indbetalt beløbet på reg. 4733 konto 11002293.

Du kan læse mere om kurset i Mindful Living her

Er du klar til handling? Så den ene dag ikke blot tager den anden.

FRA STRESS TIL OVERSKUD OG GLÆDE

Få e-bogen her og læs mere om personlig udvikling direkte i din indbakke

Du er tilmeldt.