Åbne eftermiddage

10 åbne eftermiddage hvor du kan prøve, om meditation og mindfulness er noget for dig.

I vinterhalvåret vil det være indendørs i Hedensted og i sommerhalvåret vil jeg gentage succesen fra 2018, hvor vi havde nogle fantastiske gåture ved Vejle Fjord.

 

Har du svært ved at bevare energien i en travl hverdag

Har du en travl hverdag, kan det være svært at bevare energien samt være nærværende og tilstede. Der kan være mange ting som forstyrrer dig.

 • Følelsen af at være stresset
 • For mange tanker om alt det som du skal nå
 • Bekymringer om fremtiden
 • Tanker fra din fortid, som dræner dig for energi

Ofte er det den måde, du tænker om både fortid og fremtid som dræner dig for energi.

Jeg kender det selv til hudløshed. I flere år brugte jeg alt min energi på tænke over alt det, som var gået galt i mit liv, med det resultat, jeg blev mere og mere stresset og følte mig dårlig tilpas.

Så hvis du føler dig udmattet, træt, stresset, ked af det, så velkommen i klubben. Hvis du vil ændre på dette, kræver det, du gør noget andet end du plejer. Det gode er, du har flere måder at komme videre på.

 

Du har lyst til at gøre noget godt for dig selv

Du behøver ikke være stresset, mangle energi eller andet for at deltage. I virkeligheden er det godt at gøre det, selv om du oplever dit liv fungere godt. Når du træner meditation og mindfulness løbende bliver det lettere, at håndtere de udfordringer som vi alle møder i vores liv.

10 minutters meditation om dagen er med til

at reducere stressniveauet og forbedre immun systemmet.

Nogle af fordelene ved meditation og mindfulness

Du har mulighed for at få:

 • Mere ro indeni
 • Blive nærværende og tilstede i det du laver
 • Få fornyet energi.

Det at meditere og komme ud i naturen blev min redning. Mit fokus blev flyttet og jeg begyndte at slippe de negative tanker.

 

Videnskaben siger

I dag ved videnskaben, at mindfulness er rigtigt godt for vores mentale overskud, ligesom det modvirker stress og forbedrer vores immunsystem.

I fremtiden vil der ligeledes være brug for, at der er mere fokus på de bløde værdier, som kreativitet, intuition, omsorg, samarbejde mv.  Disse ting bliver du bedre til, ved at træne det at være bevidst og nærværende i din hverdag.

 

Du ved det godt

Alt dette ved du sikkert godt, men det kan være svært at få det gjort. Derfor har jeg lavet disse 10 eftermiddage, hvor vi mødes en ca. 1 time og du kan gøre dine egne erfaringer med mindfulness.

 

Praktiske oplysninger

 

Vinterhalvåret – guidede meditationer

Vi vil mødes på Bakken 38 i Hedensted, hvor jeg vil guide 1-2 meditationer. Du vil på egen krop opleve, hvad meditation kan gøre for dig. Herudover vil der være lidt teori og du høre lidt om, hvordan du kan bringe mindfulness i din hverdag. Efterfølgende vil der være mulighed for en kop kaffe.

 • Sted: Bakken 38, Hedensted
 • Tid: 17- til ca. 18.00
 • Datoer: 28/1, 7/3, 1/4, 24/10 og 21/11
 • Pris kr. 50 pr. gang, eller 350 for alle 10 gange

Tilmelding senest dagen før.

 

Sommerhalvåret – mindful gåture

Her vil vi mødes ved Hotel Vejle Fjord og gå en tur på nogle af de smukke stier, der er lavet til formålet.

Både motionen, den friske luft, det at være tilstede og nærværende, samt de smukke omgivelser ved hotellet gør underværker.

 

En mindful gåtur hjælper dig til nærvær og ny energi

Du tror måske som mange, at for at lære og meditere skal man sidde på gulvet, som en anden munk i skrædderstilling. det er slet ikke nødvendigt.

Du lærer at få det ind i din hverdag, hver gang du går, det kan enten være i naturen, eller når du skal hente kaffe på kontoret. Ved at gå mindful, kan du begynde at slippe nogle af alle de tanker som forstyrrer dig.

Du bliver trænet i, hvordan du selv kan begynde at gå mindful, hver gang du er i naturen.

 • Sted: Hotel Vejle Fjord, Vejle
 • Tid: kl. 17-til ca. 18.00
 • Datoer: 2/5, 3/6, 27/6, 15/8 og 12/9
 • Pris: kr. 50 pr. gang eller kr. 350 for alle 10 gange.

Tilmelding senest dagen før.

 

Du kan tilmelde dig alle gangene, eller måske blot 1 eller 2 gange alt efter tid og lyst.

 

Du tilmelder dig ved at indbetale beløbet på mobilpay 4015 4525 og skrive dit navn og dato.

 

Jeg glæder mig til at se dig på Bakken, eller ved Vejle Fjord. Tag gerne en ven eller veninde med, så kan I også efterfølgende hjælpe hinanden til at komme afsted.