10 minutters meditation om dagen reducere stress og forbedre dit helbred

 

Forskningsresultater

Kilde: Udsendelse på DR2

Man havde undersøgt 3 grupper af mennesker, en gruppe som havde mediteret i mange år, en gruppe som havde mediteret i 8 uger og en gruppe som slet ikke havde mediteret. Man undersøgte deres celler og fandt ud af, at allerede efter 8 uger, havde generne i cellerne ændret sig på 1.561 punkter. Hos  dem som havde mediteret i mange år, havde generne ændret sig på 2.200 punkter. En undersøgelse fra en virksomhed i Danmark viste, at 10 minutter meditation om dagen nedsatte stressniveauet betragteligt.

 

Andre resultater

Udover stressreduktion viser undersøgelser også, at meditation kan være med til at sænke blodtryk, åndedræt, sænke aldringsprocessen, forbedre immunsystemet, skærpe din koncentration og hjælpe dig hurtigere over sygdom.

 

Egen erfaring

Jeg har gennem mange år selv mediteret,  hvilket hjalp mig ovenpå igen efter en periode med stress og depression. Herudover har jeg undervist grupper i mindfuldness gennem de sidste mange år, og fået mange tilbagemeldinger fra kursister om hvilken positiv effekt, det har haft for dem.

 

Mindfulnesskurser

Følg med her og se hvad jeg løbende udbyder af kurser i mindfulness til tilvirksomheder.

 

Eller ring på 4015 45 24 og hør om muligheden for individuelle forløb.