En del at teamet hos PrimaCare

Som noget banebrydende har Stressambassadøren indgået en aftale med PrimaCare omkring stressbehandling. Der er således samlet et team af psykoterapeuter med efteruddannelse i stressbehandling, der varetager en stor del af denne.

Jeg er en del af dette team.

 

Hvem er PrimaCare

PrimaCare blev stiftet af en række betydende sundhedsaktører på initiativ af to erfarne selskaber i branchen, FysioDanmark & Dansk Sundhedssikring A/S.

I dag er PrimaCare 100% ejet af Sundhedsgruppen A/S og er søsterselskab til Dansk Sundhedssikring A/S, der på få år vokset fra 15.000 til 225.000 kunder. læs mere her

Du kan kontakte din sundhedsforsikring for at høre om de samarbejder med disse. Såfremt de gør dette kan du kontakte PrimaCare som vurdere om du kan få stressbehandling dækket via din sundhedsforsikring.

 

De 4 stress stadier

Du vurders ud fra disse 4 stadier

  • Akut stress
  • Moderat stress – du tilbydes et stress online forløb
  • Kronisk stress – du tilbydes 5 timers forløb, som består af 5 samtaler a 45 minutter og 5 opfølgende telefonsamtaler med psykoterapuet
  • Kollaps – Livsfarlig stress, du tilbydes samtaler med psykolog

 

Andre muligheder

Såfremt du ikke har mulighed for at få dækket din stressbehandling gemmen din sundhedsforsikring, eller du har behov for andet eller mere, kan du læse om flere muligheder:

 

Undgå stress og kom “Fra stress til indre ro, overskud og glæde”

 

Stress Sparrings forløb med Bevidst Personlig Lederskab, se mere her

  • Stress koster dyrt, både for virksomheder og medarbejdere. Giv dine medarbejdere et længere varende forløb, hvor de både får personlig sparring, undervisning, samt en række værktøjer de kan bruge i deres hverdag.
  •  

Individuel Stress Sparring, se mere her

  • Få vendt den negative spiral. Et individuel forløb tilpasses således det støtter bedst muligt op om det, du har brug for lige nu. Du får desuden en række værktøjer, du kan bruge i din hverdag.