Et arbejdsliv bliver vendt på hovedet

I dag havde jeg et møde med en kvinde, hvis arbejdsliv pludselig var blevet vendt på hovedet. Der var opstået en situation i det firma, hun arbejdede for, som gjorde hun ikke vidste, om hun havde et job til den næste 1.

Hun følte kaos indeni, og havde en del tanker om, det nu var hende, som ikke var god nok. En del af hende kunne heldigvis godt se, at det overhovedet ikke handlede om hende. Men som hun sagde, jeg har jo aldrig prøvet at blive fyret før.

Mødet jeg havde med hende handlede om noget helt andet. Vi fik dog vendt nogle af hendes tanker, og jeg lovede hende at sende hende et par meditationer, som hun kunne have gavn af. Herudover kunne jeg hjælpe hende med navnet på en i mit netværk, som hun kunne trække på.

 

Vi skal være klar til at modtage om hjælp

Jeg er sikker på, hun også ville have gavn af både nogle individuelle samtaler og mit kursus i Mindful Living. Begge dele vil give hende en masse redskaber, der kan hjælpe hende videre. Det virkede dog ikke, som om hun var helt klar til dette endnu.

Jeg husker også fra mig selv, at første gang jeg skulle søge hjælp, skulle jeg lige være klar til at tage skridtet, før jeg turde melde mig på et kursus.

Få hjælp til at se det hele lidt fra oven

Min erfaring er, at jeg er blevet sparet for mange bekymringer og frustrationer, når jeg selv har søgt hjælp. Det kan være svært selv at se nye muligheder, når tingene spidser til.

Forleden fik jeg en mail fra en klient, som jeg havde sidste forår, hvor tingene spidsede til for ham. Her kan du læse om, hvad han fik ud af vores 6 sessioner sammen.


Hej Ida

Blot lige en lille hilsen fra en stadig glad ”kunde i butikken”.

Jeg benytter mig stadig af mange af de værktøjer som du gav mig, og har virkelig held med det, så det er bare fantastisk.

Jeg er stadig dybt taknemmelig for din hjælp, da jeg var på spanden i starten af året.

Prioriteringerne som vi lavede, dukker tit op i mit hoved og mange af de gode øvelser og snakke vi havde om omkring ansvar og planlægning bliver flittigt brugt. Og når det brænder på, køler jeg af med meditation og gåture i det fri.

Og det giver bare så meget overskud og faktisk så meget så jeg hen over efteråret har haft tid og kræfter til at tænke mig grundigt om.

Og jeg er stille og roligt kommet til den konklusion at mit job ikke er sundt for mig, med det tempo, vi har kørt på de sidste par år.

Så jeg har netop sagt mit job op og har fået et nyt job fra 1/3 som det glæder jeg mig helt vildt til.

Endnu engang mange tak for hjælpen i foråret – du kan bare dit kram!

Ha’ en fantastisk aften!


 

Fedt at kunne bidrage

Når jeg får en mail som denne, gør det mig utrolig glad på hans vegne og jeg ved at det jeg arbejder med, giver værdi for andre mennesker.

Det jeg brænder for er følgende:

  • Skabe udvikling og bevægelse
  • Så nogle nye frø, som kan spirer og vokse
  • Hjælpe dig til at have det godt med dig selv og dine medmennesker
  • Hjælpe dig til at bruge dine udfordringer, kriser og frygt som en læreproces sådan du kan vokse og udvikle dig som menneske
  • Du kan skabe det liv, du ønsker dig

Har du lyst til sparring på, hvordan du kommer videre så ring på 40154525 eller send en mail til mail@tangsgaard-nlp.dk

Læs mere om personlig sparring her