Hvad er healing

Min lærer i healing Helen Gamborg, skriver i sin bog ”det usynlige i helbredelse”, at healing er at leve i overensstemmelse med sig selv.

Krop og psyke påvirker hinanden.  Ønsker du at få det bedre og leve mere i overensstemmelse med dig selv, kan du både arbejde med dine tanker, følelser og krop, men også med kroppens energisystem.

Når du ikke lever i overensstemmelse med dig selv, dannes der blokeringer i dit energisystem, hvilket kan nedbryde immunforsvaret.

 

Hvordan arbejder jeg med healing

Under healing arbejder jeg med punkter på kroppen, for at genskabe balancen i dit energisystem og aktivere dine egne selvhelbredende kræfter.

Du har mulighed for at få nogle energiøvelser, som du selv kan arbejde videre med derhjemme. Når du arbejder med disse, vil du blive bedre til at være nærværende, til at lytte til din krops signaler, og opløse blokeringer i dit energisystem.

 

Har du svært ved at finde roen?

Jeg supplere nogle gange terapien eller individuel stress sparring med healing til sidst. Det er specielt, hvis du er stresset, oprevet eller i krise. Her oplever jeg, det hjælper dig til at genfinde roen.

 

Læs mere om terapi her

 

Læs mere om individuel stress sparring her

 

Trænger du akut til at finde ro, så ring 4015 45 25 og vi tager en snak om healing kan være en mulighed for dig sammen med enten terapi eller individuel stress sparring.

FRA STRESS TIL OVERSKUD OG GLÆDE

Få e-bogen her og læs mere om personlig udvikling direkte i din indbakke

Du er tilmeldt.