Ida er en kærlig terapeut med et hjerte af guld

Jeg var fanget i en stresset og presset hverdag og var begyndt at mærke hvordan det tærede på min krop.

Indimellem når mit åndedræt føles knapt og anstrengt. Og mine tanker myldrer og spinder rundt i sære gentagelser, indtil jeg føler mig svimmel og træt – og jeg havde svært ved at holde fast i mig selv… Der tager jeg mig selv i at ønske, det kunne være dejligt ,hvis jeg selv kunne stoppe op, kigge på verden der suser afsted – og beslutte hvad er mest vigtigt for mig lige nu.

Gennem mit forløb hos Ida har jeg fået adgang til virkefulde og nemme værktøjer, til ikke bare sige – at jeg vil stoppe op, men virkelig gøre det!

Hun har hjulpet mig til at få øje på de vigtige små og meget værdifulde ting, som betyder alt for mig.

Med øvelser i fokus, gentagelser i de ressourcefulde tilstande som jeg elsker – samtidig med at jeg har fået lov til spejle mig i en fantastisk rolig rollemodel og terapeut – Forløbet giver mig en strålende oplevelse af, hvordan det healer sjælen at føle tillid til: Du er god nok og alt skal nok gå fint.

Jeg giver mine bedste anbefalinger af Ida videre til jer alle – Ida er en så værdifuld en følgesvend, som jeg gennem hele forløbet følte stor tryghed ved. En kærlig terapeut med et hjerte af guld, og uundværlig hvis man, som jeg – vil arbejde med følelser der er blevet for styrende.

Anynom

Du så mig der hvor jeg var

Da jeg startede, havde jeg trukket stikke på mit arbejde og havde ingen energi og overskud

Du har været super god til at fange mig der, hvor jeg var. Du havde masser af gode spørgsmål og gode eksempler.

Jeg har fået en række værktøjer og indspark til, hvordan jeg kan komme videre. Du har været en god katalysator for mine egne reflektioner.

Jeg er nu vendt tilbage til arbejde og har igen fået energi, samt fundet roen og balancen.

Elisabeth

Det tog mig 18 år at finde dig

 
Du ved, at jeg oprigtigt er taknemmelig over at finde dig.
 
Universet ville at du skulle med til samme workshop, så jeg efter 18år skulle møde dig. Det mest holistiske og så imødekommende blid og med stærk intuition og hjertet plantet for at være der for mig. 
 
Jeg har virkelig følt mig favnet og hørt, kommet i gang med arbejdet med mig selv først og fremmest, men helt sikkert også med livet og hvad det indebærer for mig. Vi har været i kroge af mig, der kun ville lykkes, fordi jeg fandt dig. 
 
Jeg ved efter 5 gode snakke, at vi ses igen, det glæder jeg mig til. 
 
Jeg ved, at du er der, når jeg videre får brug for en snak. Tusinde tak fordi du er dig og for al din professionelle indsigt, som giver mig det jeg har brug for. 
 
Kram og på gensyn❣️

 

Jeg kunne åbne mig op og være mig selv

 
Jeg har været rigtig glad for vores samarbejde, som har bestået af en kombination af individuelle samtaler og kurset mindfulness i naturen.
 
Du har en personlig, grounded, hjertevarm og naturlig ro, som har gjort, jeg har kunnet åbne op og være mig selv.
Jeg har sat pris på, at du arbejder helhedsorienteret og at du har mødt mig der, hvor jeg er.
 
Jeg er nu kommet på den anden side af et årelangt stressforløb, så jeg i dag igen har fundet livsglæden, balancen og roen – og ikke mindst sover jeg godt om natten igen.
 
Tak for et godt forløb.
 
Christina

Ro og nærvær efter stress

Mit møde med Ida var meget bevægende. Hendes ro, nærvær og tillidsvækkende væsen får mig til at slappe af og åbne op. Der er plads til, at tårerne triller – hun hører mig. Og jeg hører hende, når jeg lytter til den personlige meditation, hun har indtalt til mig. Det giver en rolig og god begyndelse på dagen, når fødderne får lov til at slå rod, mens åndedrættet sender ”mine” ord fra Ida rundt i kroppen.

Karina

Karina

Jeg ramte muren

Alt for meget arbejde, psykisk dårligt arbejdsmiljø samt en ledelsesstil som arbejdede mod mine værdier – var årsagen til at min krop både psykisk og fysisk sagde fra.
Jeg ramte muren og et tomrum blev min hverdag, hvor jeg hverken kunne passe på mig selv, min mand eller børn.
Et grænseoverskridende opkald til min sundhedsforsikring, fik mig guidet til professionel hjælp hos Ida.
 
De bedste anbefalinger

Line

Fra at være opfarende, sur og utryg til et nyt liv

Jeg startede, fordi jeg ikke kunne holde ud at være opfarende og sur i forhold til min familie, Samtidig følte jeg mig generelt utryg i hele mit liv.

I samtaleforløbet med ida har jeg fået meget mere ro på og tættere forhold til min familie.

Jeg har fundet ud af, hvad der gjorde mig sur og opfarende, og har lært at takle mine udfordringer på en ny og mere konstruktiv måde.

Jeg ved nu, hvordan jeg kan finde mine egne ressourcer og slapper mere af i mig selv.

Jeg har fået et helt nyt liv og ser tingene helt anderledes.

Brian

Fra kulkælderen til at fungere godt igen

Da jeg startede hos Ida, var jeg helt nede i kulkælderen og glad for at et familiemedlem tog affære og bookede en tid hos hende til mig

Jeg følte mig straks tryg og rummet, ligesom jeg følte jeg kunne være mig selv, uanset hvordan jeg havde det.

Undervejs i forløbet har jeg lært en masse bl.a.

 • Lært mig selv bedre at kende
 • Lært at lytte til min krops signaler
 • Lært at sætte pris på alt det jeg har, i stedet for at være bange for at miste
 • Fundet min indre glød igen
 • Fået et andet perspektiv på mig selv og mine værdier
 • Har nu langt større fokus på det som er positivt i mit liv

Det har været en rejse, hvor jeg har fået en række værktøjer, som hjælper mig, når tingene bliver svære.

Sofie

Jeg følte mig straks tryg og har fået en række værktøjer

Da jeg kom til Ida, var jeg helt nede i kulkælderen og troede aldrig jeg ville få et normalt liv.

Jeg startede, fordi jeg var gået ned med stress, angst og depression. Jeg kom nærmest ikke uden for en dør og kunne ikke få dagligdagen til at fungere. Herudover havde jeg kroniske smerter efter en trafikulykke.

Jeg har gået hos Ida gennem et år, det har været et rigtig godt forløb og jeg har følt mig tryg og støttet hele vejen igennem. Jeg har fået en række gode værktøjer, som har hjulpet mig til at komme videre.

Jeg har opnået følgende

 • Jeg har fundet mig selv igen
 • Det er helt vildt, at jeg nu kan se en god fremtid for mig
 • Jeg har sluppet min stress, angst og depression
 • Jeg har sluppet det tankemylder jeg havde
 • Jeg er begyndt at sove bedre
 • Jeg er kommet fra at være helt lukket til at åbne op igen
 • At komme fra at se mig liv som værende sort, til det nu er fyldt med farver
 • Jeg er blevet bedre til at håndtere mine smerter

Undervejs i forløbet fik jeg konstateret kræft, nyresten og lymfeproblemer, så der har været mange andre ting at forholde mig til. På grund af medicin har jeg også igen været udfordret på min søvn.

Jeg oplever dog, at fordi jeg nu har fået en række værktøjer, har jeg kunnet håndtere disse nye udfordringer uden at falde psykiske ned i et hul igen.

Henriette har lært at tackle overgangsalderens udfordringer

Kan du nikke genkendende til søvnproblemer, tankemylder, angst og et liv der bare glider forbi uden at livskvaliteten er i top? Tag det roligt. Du er ikke alene. Hver eneste dag går i tusindvis af kvinder som dig med de samme tanker, følelser og udfordringer.

Overgangsalderens udfordringer ramte også Henriette. Selvom hun er en stærk, succesrig kvinde blev Henriette ramt af livet, da børnene fløj fra reden. Væk var de fyldte vasketøjskurve, skole-hjem-samtalerne, kørslen til fritidsaktiviteterne og oprydningen efter glade teenagere.

”Pludselig havde jeg masser af tid til mig selv og alle forudsætninger for at leve drømmelivet med min mand. Men jeg oplevede, at jeg havde svært ved at mærke mig selv. Jeg strandede lidt i ingenmandsland, hvor jeg enten levede livet i fortiden eller i fremtiden – men glemte det allervigtigste: At være til stede i nuet og nyde de både små og store øjeblikke i livet.

Det frustrerede mig, og frustrationen udviklede sig til søvnproblemer, tankermylder og en snert af angst for at miste. Udfordringerne fik mig til at kontakte Ida Tangsgaard. Gennem personlige udviklingssamtaler, coaching og meditationsøvelser har Ida gjort mig klogere på mit eget liv. Hun har lært mig at tackle overgangsalderen og givet små fif til, hvordan jeg kan arbejde med at få livskvaliteten 100 % tilbage.

Vi har endnu ikke fået helt bugt med søvnproblemerne, men jeg har lært at acceptere situationen og slappe af med en god bog i sengen. Jeg er også blevet dygtigere til at gøre de ting, jeg har lyst til og sige nej, når det er opgaver, der dræner min positive energi.

Forløbet hos Ida har i det hele taget givet mig nogle gode værktøjer og meditationsøvelser, jeg bruger hver eneste dag. For eksempel har jeg lavet et lille hæfte med opgaver og udfordringer, der giver mig energi og livskvalitet. En af drømmene er at arbejde som frivillig i Peru eller Nepal. Jeg ved ikke hvornår, det sker. Men det kommer til at ske, efter at jeg nu igen har balance og overskud i livet og tør drømme stort.”

Hvad har Henriette opnået?

 • Lært at tackle overgangsalderen
 • Skabt balance i livet
 • Større livskvalitet
 • Fået lyst til nye udfordringer
 • Glæde ved livet er 100 % tilbage
 • Lært at prioritere egne behov før andres
 • Lært at håndtere søvnproblemer
 • Blevet klogere på sig selv
 • Fornyet energi i hverdagen

Sådan har Henriette lært at tackle overgangsalderens udfordringer

 • Personlige udviklingssamtaler
 • Meditationsøvelser
 • Ændring af fokus og tolkning af oplevelser
 • Tegnet følelserne for at få dem ”ud af kroppen”
 • Dagligt fokus på tre positive hverdagssituationer
 • Energihæfte med de ting der giver energi og glæde
 • Arbejdet med sandplay, som er figurer i en sandkasse, der hjælper med at opløse negative følelser og begivenheder.

Har du lyst til at høre, hvordan Tangsgaard kan hjælpe dig igennem overgangsalderen? Kontakt Ida Tangsgaard Jensen på 40 15 45 25 eller skriv til mail@tangsgaard-nlp.dk. 100 % fortrolighed er en selvfølge.

Skrevet af Bjarne Tøgersen i samarbejde med Henriette

 Henrik fortæller: Et utroligt inspirerende og udbytterigt forløb.

Efter en længere periode med for meget fart på, var jeg brændt varm og havde brug for en “koldstart”.
Min arbejdsgiver tilbød mig et forløb hos Ida, og det har simpelthen været en fantastisk oplevelse og en kæmpe øjenåbner.
Ida fik mig introduceret til mindfulness og sammen fik vi gjort udfordringerne konkrete, så de var til at forstå og arbejde med.
Jeg har fundet roen, og fået glæden og energien tilbage, og samtidig fået en række redskaber jeg kan bruge fremadrettet.
1000 tak for et fantastisk forløb som virkelig har gjort en forskel

Lene fortæller: Jeg lærte at tænke anderledes

Da jeg kontaktede Ida, var jeg så stresset og nedkørt, at jeg ikke kunne fungere i dagligdagen – hverken derhjemme eller på jobbet. Jeg var trist, selvtilliden var væk og den indre ro manglede. Mit hoved var et stort tankemylder både dag og nat.

Ida hjalp mig med at finde ro igen ved hjælp af terapi og mindfulness. Jeg lærte mig selv bedre at kende og har lært at lytte til kroppens signaler. Ida lærte mig at tænke mere positivt og gav mig nogle gode værktøjer, som jeg kunne bruge i dagligdagen.

Ved hjælp af de værktøjer, som jeg fået af Ida, har jeg fået kontrol over de mange tanker, der sommetider stadig kommer væltende.

Jeg følte en god kemi allerede første gang, jeg kom hos Ida og jeg blev altid mødt med den forståelse, som jeg havde brug for. Det har været et godt og lærerigt forløb, hvor jeg er blevet udfordret til at tænke anderledes og mere positivt.

Tak for hjælpen Ida.

Lene

Morten fortæller: Det har været inspirerende og udbytterigt

”i forbindelse med omstrukturering på min arbejdsplads og et, efterhånden stigende arbejdspres, havde jeg behov for at få klarhed over min hverdag og hvordan jeg optimalt kunne bruge min tid samt at få arbejdsliv og privatliv til at harmonere bedre.
Jeg blev derfor henvist til Ida Tangsgaard, og har nu været igennem et forløb med 4 konsultationer.

Det har været utroligt inspirerende og udbytterigt for mig. Ida er utrolig god til at lytte og spore sig ind på dine virkelige udfordringer.

Ida arbejder med dig i dit eget tempo og er hele tiden god til at holde fokus. Blandt andet hjalp Ida med at få synliggjort mine personlige værdier og give mig værktøjerne til at jeg også sørger for at arbejde efter dem i såvel arbejdsliv som i mit privatliv.

Jeg følte mig tilpas fra 1. gang og efter mine 4 møder med Ida, står jeg i dag meget stærkere i forhold til at overskue en travl hverdag.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Ida.”

Morten

Kirsten fortæller: Jeg kan nu tage min rolle som leder på mig igen og bevare overblikket

Da jeg startede på onlinekurset ”Fra stress til overskud og glæde”, havde jeg svært ved at koncentrere mig om øvelserne, og bare det at slappe af i 3 minutter var næsten umuligt.

Jeg kunne slet ikke overskue at skulle blive i mit job, og havde svært ved at tage imod hjælp. Mit indre var i kaos.

Et godt stykke inde i online kursusforløbet besluttede jeg at kontakte Ida for nogle individuelle samtaler, da det gik op for mig, at det her var ikke noget, jeg selv kunne håndtere.

Onlinekurset og samtalerne gør ,at jeg i dag har

·      Fået mere ro
·      Jeg er kommet tilbage til mig selv
·      Jeg har igen fundet glæden og overskuddet
·      Jeg er blevet bedre til at sige fra
·      Jeg har lært, hvornår jeg skal stoppe op og tage en pause
·      Jeg kan igen tage min projektleder rolle på mig

Jeg er godt klar over, at jeg stadig skal arbejde videre med øvelser, og måske igen skal kontakte Ida, men nu har jeg nogle pejlemærker at gå efter.

Kirsten

Tina fortæller: Ida er blevet min mentor

Jeg er begyndt på mit livs udviklingsrejse sammen med Ida. Her bliver jeg udfordret og kommer nye steder hen. Det betyder rigtig meget for mig, at Ida har en spirituel tilgang til vores arbejde, og at hun altid sikre sig, at jeg er ok, inden jeg forlader terapien.

Nået af det jeg har fået med er:

 • En masse ah-ha oplevelser
 • Større forståelse af mig selv
 • Min rygsæk med fortidens tunge begage er blevet lettere
 • Jeg har tabt 7 kg
 • Jeg har fået ryddet op både fysisk og psykisk
 • Jeg har fået meget mere ro, og blevet afklaret med mine værdier

Nu har jeg brug for en pause, men vil vende tilbage og fortsætte på et senere tidspunkt.
Tina

Jeg har fået et bedre forhold til kæresten, og tror nu mere på mig selv.

Ida er utrolig tillidsvækkende og jeg har følt mig tryg fra første færd. Hun er nærværende og god til at lytte.

Noget at det som jeg tager med mig fra forløbet er:

 • Jeg tror mere på mig selv.
 • Jeg har lært at stoppe op inden jeg reagere uhensigtsmæssigt. Jeg er blevet bedre til at kommunikere og reagere mere hensigtsmæssig.
 • Jeg har fået et bedre forhold til kæresten.
 • Jeg kommer langt lettere ovenpå igen, når jeg er nede.
 • Jeg har fået en masse redskaber, som jeg også kan bruge fremover.

Det har været rigtig godt at tale med en neutral person. Jeg har følt, at jeg var god nok, uanset hvad jeg kom med.

Dianna

Jeg blev udfordret i min måde at tænke på.

Det har været en godt forløb.

Jeg er blevet udfordret til at tænke anderledes. Det betyder, at jeg er begyndt at udfordre mig selv, hvor jeg tidligere holdt mig inden for min tryghedszone.

Jeg har fået flere gode redskaber, som jeg er begyndt at bruge i min hverdag. Jeg er generelt blevet mere positiv.

Jonas

Jeg kunne ikke overskue tingene, men har nu fået overblik igen

Jeg kom til Ida, fordi det hele var vokset mig over hovedet og jeg kunne ikke overskue tingene. Jeg var noget skeptisk, fordi det var helt nyt for mig at bede om hjælp.

I starten synes jeg, det var lidt svært, men hurtigt opdagede jeg, at jeg fik en masse gode redskaber, som jeg kunne bruge. Efter 1 gang glædede jeg mig hver gang til at lære noget nyt.

Noget af det som jeg har fået ud af forløbet  er følgende:

 • Jeg er blevet bedre til at bede om hjælp
 • Jeg har fået mere ro på og blevet mere positiv
 • Jeg har fået overblik over, hvad der sker
 • Jeg har lært at blive opmærksom på mine kropssignaler, stoppe op og finde en ny handlemåde
 • Jeg er begyndt at sige fra
 • Jeg blev klar over, at det er mere mine tanker, som stresser mig, end det som der sker.
 • Jeg er begyndt at gøre nogle ting som fylder mig med energi, f.eks at løbe.

Lasse

Jeg har fået mindsket min stress samt fået positiv energi og selvværd

Det har været et rigtigt godt og trygt forløb hos dig.
Du har givet mig en stor støtte i at hjælpe mig til at finde den indre ro. Det skal der stadig arbejdes med og jeg tror det er livslangt.

Jeg har lært at mærke efter, og lært at være opmærksom på mig selv og hvad jeg har behov for. Det har givet mig selvværd og jeg er blevet mere glad.

Du har givet mig en bevidsthed om, at det tager tid at få skilt tingene ad og ændret sine tanker. Det har givet mig en bevidsthed om at det er hårdt arbejde at komme videre fra en stress periode. Du har lært mig at sætte spørgsmål ved alt det jeg “burde” gøre, og at det ikke er alt, jeg kan ændre på, selvom jeg gerne vil have styr på alting.

Det har mindsket mit stress og forløbet hos dig har givet mig en masse positivt energi og selvværd.

Stor og varm tak for hjælpen – Ida

Mie

Jeg har fået en masse redskaber til at vende det negative til noget positivt

Jeg kom, fordi jeg var stresset, jeg turde ikke handle, og var bange for at kaste op.

Jeg oplever jeg har været igennem et kæmpe udviklingsforløb, og føler jeg har fået en gave . Jeg har fået en masse redskaber til at vende mine negative tanker til noget mere positivt. Jeg har været rigtig glad for alle de øvelser, jeg har arbejdet med undervejs.

Først var jeg meget skeptisk, da jeg skulle arbejde med figurer i en sandkasse, men det har virkelig hjulpet mig.

Jeg har fået en helt ny forståelse af mig selv. Nu tør jeg igen tage ud at handle, og selv om jeg har kvalme, er jeg ikke bange for at kaste op mere.

Det er dejligt at vide jeg har dig som en livline, hvis jeg igen får det dårligt.

Mange hilsner Gitte

Et fantastisk forløb hvor jeg lærte at være i nuet

Et fantastisk forløb, hvor jeg har lært at finde ind i mig selv og finde en indre ro til at mærke efter. Jeg har lært at være tilstede i nuet og jeg har indset og accepteret at jeg skal være åben for de følelser og de signaler, som min krop sender mig i nuet og tage følgeskab med dem hånd i hånd.

Jeg har lært at lytte til min krop og mærke min krop, mit åndedræt og mit hjertes banken, som giver mig styrken og troen på at jeg med bevidsthed kan træffe mine valg i livet og samtidig bevare indre ro, styrke, tillid, respekt og et solidt fundament for mig selv.

Margit

 

Jeg følte mig straks velkommen og tryg hos Ida

Jeg har gennemgået en personlig rejse, hvor jeg er blevet bevidst om både negative og positiver sider af mig selv.

Jeg har lært at fortolke mine oplevelser på nye måder, og  været gennem mange forskellige øvelser, som virkelig har rykket mig.

Herudover har jeg fulgt Idas meditationsgruppe, som har været et fantastisk supplement til terapien.

Jeg følte mig straks velkommen og tryg hos Ida. En rigtig god oplevelse.

Christina

 

Jeg blev klar over, at livet også gerne må være legende, let og lystbetonet

Da jeg søgte terapi var det for at blive klog på, hvorfor det at se mig selv som den sygeplejerske jeg er og har været i 26 år, får mig til at blive skidt tilpas.

Udbytte
Jeg har fået øje på, at det er mine egne og ikke andres forventninger til mig, der gør det svært for mig at være i den rolle.

Det er blevet klart, at det er i orden, at være et menneske, også når jeg arbejder som sygeplejerske, og at jeg skal ikke vide alt.

I mit liv er det i det hele taget vigtigt at give tid til det legende, glæden og det lystbetonede.

Pligten er der plads til også, den skal bare ikke fylde det hele.

Det er i orden at søge hjælp hos andre, vi mennesker er der for hinanden, jeg vil jo også gerne bruges, når andre har brug for hjælp.

Det drejer sig om ligeværdighed, og om at jeg ikke “står på pinde” for andre.

Terapien fik mig til at opdage ovenstående, nu skal jeg bare huske det, så jeg ikke fanges i de gamle mønstre igen.

Kærlig hilsen Kirsten

Jeg har igen fundet roen, min indre styrke og glæden ved livet

Da jeg startede i terapi, var jeg meget stresset, jeg havde det rigtig dårligt både fysisk og psykisk, og ingenting fungerede.

I forløbet med Ida har jeg fundet en masse gode og mindre gode sider af mig selv. Jeg har fundet ud af at jeg er god nok, har igen fundet roen, min indre styrke og glæden ved livet.

Da jeg startede, skulle jeg besvare, hvordan jeg synes forskellige områder af mit liv fungere på en skala fra 1-10. Det blev til et gennemsnit på 2,6 og nu 2 måneder og 5 terapigange senere er den kommet op på 7,9.

Pia

Jeg forøgede succesraten på mit job

“Da jeg started med coaching følte jeg, at jeg manglede selvværd og selvtillid både arbejdsmæssigt og privat. Jeg havde en knude I maven og havde svært ved at åbne mig og takle konfliktsituationer. Det var også svært for mig at sætte grænser både I familien og på arbejde.

Idag oplever jeg at have fået en helt anden positive tilgang til tingene. Jeg kan nu åbne op og få løst de konflikter der er. Jeg er blevet meget bedre til at sætte grænser og føler at jeg har fået min selvtillid og selvværd tilbage. Jeg har fået et meget bedre forhold til min nærmeste familie og oplever at en helt anden succesrate på mit job.”

Martin

Jeg fik mere end jeg havde forventet

Jeg har været igennem et meget givtigt forløb hos Ida, hvor jeg har lært meget om mig selv. Jeg kom med en konkret problemstilling, hvor jeg med Idas assistance hurtigt fik klarlagt, hvad der forårsagede problemet, og derefter var der rigtig mange ”aha oplevelser” undervejs i forløbet, hvor det efterhånden blev tydeligt for mig, hvordan mange problemer jeg har tumlet med igennem årene alle har samme årsag; nemlig manglen på selvværd og behovet for kontrol.

Denne indsigt har Ida hjulpet mig med at få gennem samtaler samt brug af forskellige teknikker  (fx tegning, sandplay m.m.) som Ida behersker meget professionelt, og jeg har fået rigtig meget med mig, som hjælper mig hver dag:

 • jeg har fået genetableret ”forbindelsen” mellem sind og krop
 • jeg ved, at jeg er ok – også selv om jeg ikke har styr på alting hele tiden
 • jeg har lært at sige ”det er som det er” (og tror mere og mere på det ), når der er noget, jeg ikke kan ændre
 • jeg er blevet meget bedre til at være til stede her og nu
 • jeg begynder så småt at forstå, at jeg ikke behøver have dårlig samvittighed over alt det jeg synes jeg BURDE gøre men i stedet fokusere på det jeg GERNE VIL gøre

Lige fra første session har jeg følt mig 100% tryg ved Ida, og hendes faglige bredde kombineret med hendes store empati har fået mig til at give slip og tro på processen, hvilket har været enormt givende. Forløbet har givet mig meget mere end jeg havde forventet!

Dorte

FRA STRESS TIL OVERSKUD OG GLÆDE

Få e-bogen her og læs mere om personlig udvikling direkte i din indbakke

Du er tilmeldt.