Skab det god liv med mindfulness i naturen

 

Fordybelse-Ro-Fornyet energi-Nærvær-Selvkærlighed

Kurset er for dig som:

 • Har en travl hverdag, hvor den ene dag tager den anden
 • Føler dig stresset, trist og/eller mangler mening i dit liv
 • Står i en overgangsfase i livet, som f.eks. dine børn er flyttet hjemmefra, du skal snart på pension, du overvejer dit job eller familiesituation
 • Drømmer om det gode liv

På kurset vil der være mulighed for at fordybe dig og lære at mærke, hvad det gode liv er for dig. Vi vil tage udgangspunkt i livshjulet, med livsområder som:

 • Familie og venner
 • Kærlighed eller betydningsfuld person i dit liv
 • Fritid, sjov og glæde
 • Helbred, sundhed og fysisk form
 • Økonomi
 • Personlig udviklig
 • Fysiske omgivelser
 • Arbejde og karriere

for at hjælpe dig til større klarhed. Alt efter hvor du/I er vil kurset blive skræddersyet til dette.

Vi vil bruge naturen og mindfulness som en hjælp til, at du får mulighed for at sænke farten og komme i kontakt med, hvad der er vigtigt for dig og hvordan du kan begynde at skabe det gode liv. Herudover har naturen en healende indflydelse på både krop og sjæl.

Samtidig vil du blive trænet i at være mere nærværende og til stede i din dagligdag. Det hjælper dig til at øge din energi og få mere indre ro. Herudover vil fokus være på, hvordan du begynder at være mere selvkærlig i hverdagen og få mere glæde ind i dit liv.

Al forandring starter inde i dig og det er de små skridt i hverdagen,

som skaber de store forandringer

Kurset hjælper dig til følgende:

Det overordnede fokus på kurset vil være at du bliver mere bevidst om hvad det gode liv er for dig, og hvordan du kan starte rejsen derhen. Herudover har du mulighed for at opnå en lang række af andre fordele:

 • Større klarhed om dine mål og drømme gennem guidede refelktsioner
 • Indre ro ved at forbinde dig med naturen og praktisere mindfulness
 • Øget selvkærlighed som følge vores øvelser i selvaccept og positiv selvsnak

På kurset vil du blive undervist i mine allerstærkeste og bedste metoder og redskaber inden for mindfulness, NLP og det spirituelle, som jeg gennem mange år har erfaring med, giver gennembrud til at leve det liv, du drømmer om.

Billederne er fra tidligere kursus, hvor deltagerne mediterer og arbejder med refleksionsøvelser, omgivet af Hvidbjerg Strands dejlige natur.

 

Det vigtigste er ikke, hvor du starter,

men hvor du ender

Jeg kunne åbne mig op og være mig selv

Jeg har været rigtig glad for vores samarbejde, som har bestået af en kombination af individuelle samtaler og kurset mindfulness i naturen.
 
Du har en personlig, grounded, hjertevarm og naturlig ro, som har gjort, jeg har kunnet åbne op og være mig selv.
Jeg har sat pris på, at du arbejder helhedsorienteret og at du har mødt mig der, hvor jeg er.
 
Jeg er nu kommet på den anden side af et årelangt stressforløb, så jeg i dag igen har fundet livsglæden, balancen og roen – og ikke mindst sover jeg godt om natten igen.
 
Tak for et godt forløb.
 
Christina

Om kurset

Kurset er som et tæppe, der bliver vævet under dig og støtter dig i hele dit liv. Du bliver bedre til at takle de udfordringer, du møder på din vej. Et forløb hvor bevidsthed, nærvær, selvkærlighed og accept er i højsædet. Der vil være inspiration, læring, integration og fællesskab.

 • Kurset foregår i den smukke natur ved Hvidbjerg strand med max. 6 deltagere.
 • På kurset vil du få glæde af den fælles energi der opstår, samt de øvrige deltagers erfaringer.
 • Jeg vil guide og støtte dig gennem forløbet.
 • Du vil blive en del af en mindre gruppe, hvor der er plads til individuel sparring og blive inspireret fra de øvrige i gruppen.

Herudover vil du få en række praktiske redskaber, som kan hjælpe dig til at leve det gode liv i hverdagen. På kurset vil du arbejde med øvelserne, så du begynder, at få disse integreret med det samme.

Et kursus i mindfulness er ikke noget quick fix, men en måde at begynde og blive mere bevidst om, hvad der hjælper dig i dagligdagen. For at få optimale udbytte er kurset, skal du regne med at bruge lidt tid hver dag på øvelserne.

 

Kurset vil bestå af

 • Meditationer, afspænding og let yoga. Læs om mindfulness her
 • Praktiske øvelser og værktøjer du kan bruge i din hverdag
 • Oplæg og udvekslinger omkring det gode liv
 • Fællesskab med de øvrige deltagere
 • Plads til individuel sparring

Praktiske oplysninger

 • Datoer: torsdage den 2,16 og 30 maj, 13 juni og 15 og 29 august
 • Tid: kl. 18-20
 • Sted: Hvidbjerg strand, mellem Vejle og Fredericia.
 • Pris: kr. 4.000,

Er du klar til at tage det næste skridt mod et liv med mere ro, klarhed og glæde?

Har du lyst at vide mere så ring på tlf: 40154525 eller skriv på mail@tangsgaard-nlp.dk

Mindfulness er for sindet, hvad motion er for kroppen

Om mig

Jeg har gennem årene afholdt masser af kurser i bevidst personlig lederskab med mindfulness, og prøvede også for nogle år siden at afholde kurset mindfulness i naturen. Det blev ikke helt som ønsket p.g.a. dårligt vejr.

Da vi for 3 år siden sommer investerede i et sommerhus ved Hvidbjerg ved Fredericia, blev min gamle drøm om, at lave kurser i naturen, igen vakt til live. Planen er stadig at være udenfor, men vi kan trække ind, hvis vejret driller for meget.

Jeg er gennem mange år blevet undervist i mindfulness af en række af de dygtigste undervisere, og praktiserer selv meditation hver morgen, ligesom det at være nærværende og bevidst er blevet en stor del af min dagligdag.

Diana fortæller

Dette kursus har været min første rigtige introduktion til meditation, og hvor har jeg lært meget.

Vi har fået flere forskellige guidede meditationer som er virkelig gode og brugbare, når de skal implementeres i hverdagen.

Ida er en utrolig behagelig person, der er nogle rigtig gode rammer for sammenkomsterne og jeg har set meget frem til hver gang at gruppen skulle mødes

Jeg bruger meditationen dagligt, da den er med til at give mig en ro, som gør, at jeg oplever mere overskud i hverdagen.

Så jeg giver min varmeste anbefaling til dette kursus

 

Joan fortæller

Jeg har deltaget i et af Idas mindful kurser sammen med min mand.
Ida er utrolig god til at drage egne erfaringer med ind i hendes undervisning, hvilket der gør det meget konkret, det kan vi godt lide
Vi er klart blevet mere mindful i det daglige, spiser mindful, går mindful.
Tak Ida for at have åbnet vores øjne endnu mere, du får hermed mine varmeste anbefalinger 

Helle fortæller

“Tak for din hjælp og de værktøjer, du har givet mig igennem de 12 kursusgange og ikke mindst din forståelse omkring stress og hvad der er god og hvad der er dårlig energi.

Det har også været rigtig godt at blive mindet om, at vi skal huske at være taknemlige. Man bliver bare rolig i dine hænder og jeg tager rigtig meget med herfra.”

Leila anbefaler varmt kurset

Jeg har netop være på Idas hold ”mindful living” og kan varmt anbefale andre at gøre det sammen.

Ida er et skønt menneske, der har noget på hjertet og som har noget at have det i.

Mødeaftnerne er en skøn blanding af øvelser og snak og hun er god til at få alle med og så har hun en behagelige stemme, hvilket for mig betyder noget, når jeg f.eks. bliver guidede i en meditation.

Hun er god til at bakke teorien op med konkrete eksempler, der tager udgangspunkt i deltagernes eller hendes eget liv og til give konkrete bud på, hvordan du kan komme videre fra der hvor du er, hvis du har bruge for at vide dette.

Så overvejer du et forløb hos Ida, om det er kurser eller 1 til 1 sessioner, så tøv ikke.

De bedste hilsner

Leila A. Jensen

Lene fortæller

Det har været et utroligt spændende forløb, som også har været hyggeligt, nært og sjovt. En ny verden åbner sig på forunderlig vis, uanset om man har brug for hjælp i en stresset tid eller bare er nysgerrig. Ikke mindst får man en masse med sig, en slags redskaber til at luge ud idet skidt man render ind i, eller til at opdage nye sider af livet på.

Marianne fortæller om kurset i mindful living

Noget af det der især bidt sig fast fra kurset og forsøges efterlevet i hverdagen er flg.

 • ”det er som det er”
 • ”accept af, at det er sådan lige nu”
 • ”Lade være med at bekymre sig om noget, man alligevel ingen indflydelse har på”
 • Har åndedrættet mere med i mange sammenhænge

Birgitte fortæller

Kurset i mindful living  er et tag-selv-bord af værktøjer, øvelser og anvisninger som Ida giver os.

Der er megen god information, både mundtligt og skriftligt. Man kan vælge ud fra det sted, som man selv står, og hvad man synes bedst om.

Mange af øvelserne er gode at få gentaget, og nogle er særligt gode i gruppesammenhæng.

Det er en fordel, at kurset strækker sig over nogle uger, da ting tager tid. Kurset er inspirerende og meget lærerigt. Der er mange gode referencer, og jeg kan varmt anbefale kurset til alle.

Susannes erfaringer med at lære  mindfulness

Jeg har tidligere haft glæde af guide meditationer og prøvet Idas mindfulness i naturen event ved Rosenvold. Og synes det giver mig en rigtig fin ro og mere nærvær i en travl hverdag.

Ida havde fortalt mig om, at det giver noget helt særligt at meditere i en gruppe, så jeg tilmeldte mig kurset i efteråret.

Det har været en rigtig god oplevelse at meditere sammen med andre og få øvet meditation og afspænding på forskellig vis. Jeg har derudover gjort det, at jeg har mediteret 10-15 min. 3-4 gange pr. uge under kurset.  Ud over mere ro og nærvær har jeg i perioden heller ikke været plaget af spændingshovedpine, så måske det har været mindfulness øvelserne, der har forebygget det?

Kurset har været super for mig, for det er med mindfulness som med sund kost og motion, det skal praktiseres for at have effekt.

Henriette fortæller

Jeg startede på kurset i efteråret, samtidig med at jeg skulle på efteruddannelse på mit arbejde.

Jeg oplever, at kurset har været rigtig godt, og jeg ved ikke, hvordan jeg var kommet igennem mit efteruddannelsesforløb uden mindfulnesskurset.

De guidede meditationer hjalp med til at slappe af og få et åndehul midt mellem opgaveskrivning, familie mv.

FRA STRESS TIL OVERSKUD OG GLÆDE

Få e-bogen her og læs mere om personlig udvikling direkte i din indbakke

Du er tilmeldt.