Bevidst Personlig Lederskab med Mindful Living

Når du har lyst at åbne op for nye muligheder i dit liv

Bevidst Personlig Lederskab med Mindful living, giver dig en selvkærlig pause i hverdagen, hvor der er tid til at fordybe dig i dig selv. Du vil blive en del af en mindre gruppe, hvor der er plads til individuel sparring og blive inspireret fra de øvrige i gruppen.

Du har måske en travl hverdag, hvor du let kommer til at blive styret af hverdagens rutiner. Måske er det endda andre, som kommer til at sætte dagsordenen for dig.

Med Bevidst Personlig Lederskab får du mulighed for at stoppe op og blive bevidst om, hvad det er, som er vigtigt for dig og begynde at udfolde dette mere i dit liv.

På kurset vil jeg dele alle de erfaringer, jeg har gjort mig gennem de sidste 30 år. Du får gavn af mine aller stærkeste og bedste metoder og redskaber inden for mindfulness, NLP og det spirituelle, som jeg ved, hjælper dig til at leve et liv, som er mere i overensstemmelse med det, som er vigtigt for dig.

Andre som har haft gavn af kurset, har haft nogle af nedenstående udfordringer.

 

Til dig som oplever

 • Du tager dig af alle andre og glemmer dig selv
 • Du bliver irriteret på dig selv og andre
 • Du har svært ved at mærke, hvad du egentlig gerne vil
 • Du føler dig fastlåst og sidder fast i et hamsterhjul
 • Du føler dig stresset og urolig
 • Du har alt for mange tanker
 • Du mangler energi og overskud i hverdagen
 • Du har svært ved at tro på dig selv
 • Du har svært ved at takle dine følelser
 • Du har brug for at skabe balance mellem dit arbejde og privatliv
 • Du er nysgerrig og har lyst til at lære nyt

Første skridt til at ændre dit liv, er at acceptere, hvordan det er i dag.

Du behøver dog ikke være stresset, mangle energi eller andet for at deltage. Det er altid gavnligt at tage en pause, stoppe op og give dit liv et serviceeftersyn, på samme som når du sender din bil til eftersyn. Ofte skal der blot små justeringer til for, at livet føles endnu bedre.

Bevist personligt lederskab med mindful living

De er de små ændringer i hverdagen

som skaber store forandringer

Kurset i Bevidst Personlig Lederskab vil give dig mulighed for at

 

Kurset giver dig mulighed for følgende:

 • At blive mere nærværende og tilstede i din hverdag
 • Få en roligere hverdag
 • Opnå større accept at dig selv
 • Få mere energi og overskud
 • At blive bevidst om, hvad der er vigtigt for dig i dit liv
 • Få sat nye mål i forhold til dine livsværdier
 • Blive bedre til at lytte til din krops signaler og derved stå ved dig selv
 • Styrke din intuition

 

Du lærer at:

 • At være mere nærværende over for familie, venner og kollegaer
 • Du bliver bedre til at lytte til dig selv og andre
 • I stedet for at kritisere dig selv, lærer du at blive mere kærlig og venlig over for dig selv og andre. Læs mere om venlighed her
 • Du har mulighed for at blive mere dig selv

Al forandring starter inde i dig og det er de små skridt i hverdagen, som skaber de store forandringer.

selvkærlighed-bevidsthed-accept-taknemmelighed
selvkærlighed-bevidsthed-accept-taknemmelighed

Det vigtigste er ikke, hvor du starter,

men hvor du ender

Om kurset

Kurset er som et tæppe, der bliver vævet under dig og støtter dig i hele dit liv. Du bliver bedre til at takle de udfordringer, du møder på din vej.

 • Kurset foregår i dejlige, rolige omgivelser med max. 6 deltagere.
 • På kurset vil du få glæde af den fælles energi, der opstår, samt de øvrige deltageres erfaringer.
 • Du vil få sparring på dine personlige udfordringer, og jeg vil guide og støtte dig igennem forløbet.
 • Du vil få skriftligt materiale, øvelser og guidede meditationer, som hjælper dig i hverdagen.
 • Mulighed for tilkøb af individuelle sessioner til rabatpris.

Herudover vil du få en række praktiske værktøjer, som hjælper dig i hverdagen. På kurset arbejder vi med øvelserne, således du får disse integreret med det samme. Dette vil hjælpe dig i hverdagen og åbne op for nye muligheder.

Et kursus i Bevidst Personlig Lederskab med mindful living er ikke noget quick fix. For at få optimale udbytte af kurset, skal du regne med at bruge lidt tid hver dag på øvelserne.

 

Kurset vil bestå af

 • Meditationer, åndedrætsøvelser og let yoga. Læs om mindfulness her
 • Praktiske øvelser og værktøjer du med det samme kan bruge i din hverdag
 • Teori, der giver dig en viden og forståelse for, hvorfor værktøjerne virker
 • Læs mere om indholdet af kurset nedenfor.

 

Praktiske oplysninger

Næste kursus i 2024

 

Har du lyst at deltage så ring på tlf: 40154525 eller skriv på mail@tangsgaard-nlp, hvis du gerne vil dele betalingen op, eller du har spørgsmål til kurset.

Mindfulness er for sindet, hvad motion er for kroppen

Kurset indeholder følgende

På kurset vil du følgende emner være indeholdt. Kurset varierer dog efter behov og ønsker, og er aldrig helt ens.

Et forløb hvor bevidsthed, nærvær, selvkærlighed, taknemlighed og accept er i højsædet. Der vil være inspiration, læring, integration og fællesskab.

 

Bliv mere bevidst og nærværende

Du lærer, hvordan du kan blive mere bevidst og nærværende i din hverdag. Når du bliver mere bevidst, har du mulighed for at vågne op fra alle de automatiske tanker, som styrer dig. Bevidstheden kan hjælpe dig til at skabe mere af det, som du ønsker dig i dit liv.

Du begynder at finde vej til mere ro, balance, nærvær, glæde og overskud. Du starter rejsen tilbage til dig selv.

Du finder ud af, hvordan du kan bruge dine sanser til at være mere nærværende og tilstede i din hverdag. Du vil begynde at føle dig mere levende og vibrerende. Det opnår større accept af dig og din livssituation.

 

Slip tankespind og de automatiske tanker

Du lærer, hvordan du kan befri dig selv for det tankespind, som holder dig tilbage. Du finder ud af, hvilken forskel det gør i din dagligdag, når du slipper de automatiske tanker. Du får mulighed for at finde nye veje, som hjælper dig til at få det bedre både med dig selv og dine relationer. Læs mere her

 

Lær hvordan du kommer gennem modstand

Du bliver guidet til, hvordan du kommer bedst muligt gennem udfordringer og modstand, således du oplever mere lethed og glæde i dit liv. Du lærer, hvordan du kan få større indsigt og visdom ved at bruge modstanden som din læremester. Læs mere her

 

Find ud hvad der øger dit energiniveau

Du finder ud af, hvordan du øger dit energiniveau og vibration, så du kan skabe det liv, du længes efter. Du begynder at se dit liv som en rejse, som er fuld af nydelse, fremfor kun at have fokus på målet.

 

Værdier og mål

Dine værdier er dine pejlemærker

Når du kender dine værdier, giver det dig en sikkerhed og tryghed, når du står i valgsituationer og når du vil sætte dig nye mål. Hvis du lever efter din værdier, oplever du langt højere grad af glæde og tilfredshed i dit liv.

Måske kender du til at have sat et mål op og efterfølgende nå det, for herefter at opdage, at det rent faktisk ikke gav dig den glæde, du troede. Det sker fordi målet ikke harmonere med dine værdier.

Når du ikke får opfyldt dine vigtigste værdier, vil du opleve en indre utilfredshed, tristhed, ligesom det kan være med til at give stress.

Vi vil på kurset arbejde med dine livsværdier.

 

Taknemlighed, tålmodighed og tillid giver et rigere liv

Du lærer hvordan taknemlighed, tålmodighed, tillid og nysgerrighed giver dig et rigere liv. Du finder ud af, hvordan det at se tingene på en ny måde, giver dig lethed og glæde. Herudover lærer du, hvordan det at give slip på uhensigtsmæssige tanker, ting du alligevel ikke bruger, mennesker som dræner dig, giver frihed. Læs blogindlæg om taknemlighed her

 

 

Lone Fortæller

Kære Ida

Tusinde tak fordi jeg fik mulighed for at deltage i dit forløb om Bevidst lederskab

Jeg var på kanten af at være udbrændt da jeg startede i forløbet, og nu et halvt er senere har jeg lært at kroppen også skal have pauser til at lade op, hvilket har givet mere ro og meget mere energi.

For mig har det helt alt afgørende været, at jeg har fået nogle redskaber til at bearbejde og afslutte gamle traumer, hvilket har medført at jeg nu kan sover igennem om natten.

Ting som jeg tidligere har været bevist om, har jeg nu fået integreret, bl.a. at jeg kun skal være ansvarlig for at tage mig af mine egne problemer, og at alle andre selv er ansvarlige for deres liv.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger til dette kursus, hvis du føler, at du er kørt lidt fast og trænger til et boost.

 

De bedste hilsner fra

Lone

Helle fortæller

 
Hej Ida!
 
Tak fordi du har lært mig at komme tilbage til nuet.
 
Jeg har ligeledes lært, hvordan jeg slipper modstand, ligesom jeg har fundet ud af, hvad der giver mig plus på min energikonto i stedet for minus. 
 
Tak for alle meditationerne, som hjælper mig til at finde ind til mig selv. Og så syntes jeg din stemme egner sig fantastisk  til meditationer fordi den skaber en indre ro. 
 
Det at arbejde med mine værdier har ligeledes hjulpet mig til at finde hjem i mig selv. 
 
Mange hilsner
Helle

Diana fortæller

Dette kursus har været min første rigtige introduktion til meditation, og hvor har jeg lært meget.

Vi har fået flere forskellige guidede meditationer som er virkelig gode og brugbare, når de skal implementeres i hverdagen.

Ida er en utrolig behagelig person, der er nogle rigtig gode rammer for sammenkomsterne og jeg har set meget frem til hver gang at gruppen skulle mødes

Jeg bruger meditationen dagligt, da den er med til at give mig en ro, som gør, at jeg oplever mere overskud i hverdagen.

Så jeg giver min varmeste anbefaling til dette kursus

 

Helle fortæller

“Tak for din hjælp og de værktøjer, du har givet mig igennem de 12 kursusgange og ikke mindst din forståelse omkring stress og hvad der er god og hvad der er dårlig energi.

Det har også været rigtig godt at blive mindet om, at vi skal huske at være taknemlige. Man bliver bare rolig i dine hænder og jeg tager rigtig meget med herfra.”

Joan fortæller

Jeg har deltaget i et af Idas mindful kurser sammen med min mand.
Ida er utrolig god til at drage egne erfaringer med ind i hendes undervisning, hvilket der gør det meget konkret, det kan vi godt lide
Vi er klart blevet mere mindful i det daglige, spiser mindful, går mindful.
Tak Ida for at have åbnet vores øjne endnu mere, du får hermed mine varmeste anbefalinger 

Leila anbefaler varmt kurset

Jeg har netop være på Idas hold ”mindful living” og kan varmt anbefale andre at gøre det sammen.

Ida er et skønt menneske, der har noget på hjertet og som har noget at have det i.

Mødeaftnerne er en skøn blanding af øvelser og snak og hun er god til at få alle med og så har hun en behagelige stemme, hvilket for mig betyder noget, når jeg f.eks. bliver guidede i en meditation.

Hun er god til at bakke teorien op med konkrete eksempler, der tager udgangspunkt i deltagernes eller hendes eget liv og til give konkrete bud på, hvordan du kan komme videre fra der hvor du er, hvis du har bruge for at vide dette.

Så overvejer du et forløb hos Ida, om det er kurser eller 1 til 1 sessioner, så tøv ikke.

De bedste hilsner

Leila A. Jensen

Lene fortæller

Det har været et utroligt spændende forløb, som også har været hyggeligt, nært og sjovt. En ny verden åbner sig på forunderlig vis, uanset om man har brug for hjælp i en stresset tid eller bare er nysgerrig. Ikke mindst får man en masse med sig, en slags redskaber til at luge ud idet skidt man render ind i, eller til at opdage nye sider af livet på.

Marianne fortæller om kurset i mindful living

Noget af det der især bidt sig fast fra kurset og forsøges efterlevet i hverdagen er flg.

 • ”det er som det er”
 • ”accept af, at det er sådan lige nu”
 • ”Lade være med at bekymre sig om noget, man alligevel ingen indflydelse har på”
 • Har åndedrættet mere med i mange sammenhænge

Birgitte fortæller

Kurset i mindful living  er et tag-selv-bord af værktøjer, øvelser og anvisninger som Ida giver os.

Der er megen god information, både mundtligt og skriftligt. Man kan vælge ud fra det sted, som man selv står, og hvad man synes bedst om.

Mange af øvelserne er gode at få gentaget, og nogle er særligt gode i gruppesammenhæng.

Det er en fordel, at kurset strækker sig over nogle uger, da ting tager tid. Kurset er inspirerende og meget lærerigt. Der er mange gode referencer, og jeg kan varmt anbefale kurset til alle.

Susannes erfaringer med at lære  mindfulness

Jeg har tidligere haft glæde af guide meditationer og prøvet Idas mindfulness i naturen event ved Rosenvold. Og synes det giver mig en rigtig fin ro og mere nærvær i en travl hverdag.

Ida havde fortalt mig om, at det giver noget helt særligt at meditere i en gruppe, så jeg tilmeldte mig kurset i efteråret.

Det har været en rigtig god oplevelse at meditere sammen med andre og få øvet meditation og afspænding på forskellig vis. Jeg har derudover gjort det, at jeg har mediteret 10-15 min. 3-4 gange pr. uge under kurset.  Ud over mere ro og nærvær har jeg i perioden heller ikke været plaget af spændingshovedpine, så måske det har været mindfulness øvelserne, der har forebygget det?

Kurset har været super for mig, for det er med mindfulness som med sund kost og motion, det skal praktiseres for at have effekt.

Henriette fortæller

Jeg startede på kurset i efteråret, samtidig med at jeg skulle på efteruddannelse på mit arbejde.

Jeg oplever, at kurset har været rigtig godt, og jeg ved ikke, hvordan jeg var kommet igennem mit efteruddannelsesforløb uden mindfulnesskurset.

De guidede meditationer hjalp med til at slappe af og få et åndehul midt mellem opgaveskrivning, familie mv.

FRA STRESS TIL OVERSKUD OG GLÆDE

Få e-bogen her og læs mere om personlig udvikling direkte i din indbakke

Du er tilmeldt.