Få selvkærlige vitaminer for krop og sjæl

Jeg er netop kommet hjem fra 4 dages meditationskursus, og det er som at komme hjem til mig selv igen og vende tilbage med fornyet energi og overskud.

Gennem de sidste 15 år har jeg været afsted mindst 2 gange om året, og jeg oplever, det er det er den bedste selvkærlighed, jeg kan give mig selv i en travl hverdag.

Som jeg talte med en af de øvrige kursister om, er det vitaminer for krop og sjæl.

Hver gang byder på nye øvelser og viden

Det er meget forskelligt hvad kurserne byder på, nogle gange er der måske blot en enkelt lille ting, som er anderledes og andre gange er der mere nyt på programmet.

Selv når der ikke har været så meget nyt, giver det alligevel meget, fordi tingene forstås på nye niveauer. Fælles for alle gangene er dog der er tid til fordybelse.

Denne gang bød bl.a på nye Chi gong øvelser, yoga, meditative- og vejrtræknings øvelser.

Har du også brug for selvkærlige vitaminer til krop og sjæl

Har du brug for at få lidt vitaminer for krop og sjæl, kan du få glæde af de nye øvelser, jeg har lært  de sidste dage, samt mulighed for at få en selvkærlig pause og fornyet energi.

Udanset om du tidligere har været på kurset i mindful living eller er ny, vil du kunne have gavn af kurset. Både fordi der vil være nye ting, men du vil også forstå tingene på en ny måde, hver gang du hører og oplever det.

Specielt vil der være en ny meget enkel hemmelig vejrtræknings øvelse, som

  • Giver dig ro, hvor der ellers kan være for mange tanker
  • Aktivere din styrke
  • Give dig tryghed i en utryg verden

For at få effekten af øvelsen kræves det, at du laver den dagligt. Vi vil på kurset træne det, således du får mulighed for at få den integreret i din hverdag.

Læs mere her

 

 

FRA STRESS TIL OVERSKUD OG GLÆDE

Få e-bogen her og læs mere om personlig udvikling direkte i din indbakke

Du er tilmeldt.