Henriette har lært at tackle overgangsalderens udfordringer

Kan du nikke genkendende til søvnproblemer, tankemylder, angst og et liv der bare glider forbi uden at livskvaliteten er i top? Tag det roligt. Du er ikke alene. Hver eneste dag går i tusindvis af kvinder som dig med de samme tanker, følelser og udfordringer.

Overgangsalderens udfordringer ramte også Henriette. Selvom hun er en stærk, succesrig kvinde blev Henriette ramt af livet, da børnene fløj fra reden. Væk var de fyldte vasketøjskurve, skole-hjem-samtalerne, kørslen til fritidsaktiviteterne og oprydningen efter glade teenagere.

”Pludselig havde jeg masser af tid til mig selv og alle forudsætninger for at leve drømmelivet med min mand. Men jeg oplevede, at jeg havde svært ved at mærke mig selv. Jeg strandede lidt i ingenmandsland, hvor jeg enten levede livet i fortiden eller i fremtiden – men glemte det allervigtigste: At være til stede i nuet og nyde de både små og store øjeblikke i livet.

Det frustrerede mig, og frustrationen udviklede sig til søvnproblemer, tankermylder og en snert af angst for at miste. Udfordringerne fik mig til at kontakte Ida Tangsgaard. Gennem personlige udviklingssamtaler, coaching og meditationsøvelser har Ida gjort mig klogere på mit eget liv. Hun har lært mig at tackle overgangsalderen og givet små fif til, hvordan jeg kan arbejde med at få livskvaliteten 100 % tilbage.

Vi har endnu ikke fået helt bugt med søvnproblemerne, men jeg har lært at acceptere situationen og slappe af med en god bog i sengen. Jeg er også blevet dygtigere til at gøre de ting, jeg har lyst til og sige nej, når det er opgaver, der dræner min positive energi.

Forløbet hos Ida har i det hele taget givet mig nogle gode værktøjer og meditationsøvelser, jeg bruger hver eneste dag. For eksempel har jeg lavet et lille hæfte med opgaver og udfordringer, der giver mig energi og livskvalitet. En af drømmene er at arbejde som frivillig i Peru eller Nepal. Jeg ved ikke hvornår, det sker. Men det kommer til at ske, efter at jeg nu igen har balance og overskud i livet og tør drømme stort.”

Hvad har Henriette opnået?

 • Lært at tackle overgangsalderen
 • Skabt balance i livet
 • Større livskvalitet
 • Fået lyst til nye udfordringer
 • Glæde ved livet er 100 % tilbage
 • Lært at prioritere egne behov før andres
 • Lært at håndtere søvnproblemer
 • Blevet klogere på sig selv
 • Fornyet energi i hverdagen

Sådan har Henriette lært at tackle overgangsalderens udfordringer

 • Personlige udviklingssamtaler
 • Meditationsøvelser
 • Ændring af fokus og tolkning af oplevelser
 • Tegnet følelserne for at få dem ”ud af kroppen”
 • Dagligt fokus på tre positive hverdagssituationer
 • Energihæfte med de ting der giver energi og glæde
 • Arbejdet med sandplay, som er figurer i en sandkasse, der hjælper med at opløse negative følelser og begivenheder.

Har du lyst til at høre, hvordan Tangsgaard kan hjælpe dig igennem overgangsalderen? Kontakt Ida Tangsgaard Jensen på 40 15 45 25 eller skriv til mail@tangsgaard-nlp.dk. 100 % fortrolighed er en selvfølge.

Skrevet af Bjarne Tøgersen i samarbejde med Henriette

 

FRA STRESS TIL OVERSKUD OG GLÆDE

Få e-bogen her og læs mere om personlig udvikling direkte i din indbakke

Du er tilmeldt.