Ida

Jeg blev resultatet af, at min mor 18 år gammel tog på telttur til Skagen med min far. Min mors familie var ikke udpræget begejstret, da de hørte om min ankomst. Det hjælp dog lidt at mine forældre blev gift, inden jeg kom til verden. Senere kom min søster og bror til.

Jeg havde det meste af min opvækst i Østerbo i Vejle, og gik på Langelinie Skole og senere på Handelsskolen i Vejle. I 2 real blev jeg kæreste med Per, og som han ynder at sige, pludselig fik han øje på mig bag blyanten. Ja, dengang var jeg meget tynd.

Jeg nåede at gøre min elevtid på et revisionskontor færdig, inden Per fik mig med til Århus, hvor vi begge læste, han om dagen og jeg om aftenen. Jeg blev registreret revisor, og i  de 8 år vi boede i Århus, kom min 2 dejlige sønner Morten og Søren også til verden. Herefter blev det til  i 19 år i Randers inden turen vendte tilbage Hedensted.

En krise og stress blev et vendepunkt for mig, da det blev starten på indtil videre godt 25 års udviklingsproces, med masser af kurser, opstart som selvstændig terapeut og underviser, mens revisorjobbet blev lagt på hylden.

I dag bor jeg med en fantastisk udsigt over Hedensteds golfbane, hvor vi også tilbringer mange gode timer, både med familie, venner og andre golfere. Det er et godt sted at stresse af og hente ny energi.

Ellers bruges fritiden med venner og familie, løb, have, Yoga mv. om vinteren.

FRA STRESS TIL OVERSKUD OG GLÆDE

Få e-bogen her og læs mere om personlig udvikling direkte i din indbakke

Du er tilmeldt.