Kan du navigere i store forandringer

Når usikkerheden tager over

I dag talte jeg med min søn i telefonen, og han fortalte, at der var store forandringer i den virksomhed, han arbejder for.

Der er kommet en ny chef, hans 2 tidligere chefer er blevet fyret, både han og en del af kollegaerne har fået nye arbejdsopgaver,  Som han sagde, de sidste 1 1/2 måned har der været en mærkeligt stemning, fordi alle vidste, der var noget i gære.

Selv nu hvor det er blevet meldt ud med ændringer i ledelsen mv. er der stadig en mærkelig stemning, fordi ingen ved, om de også skal fyres eller hvordan alt kommer til at foregå. For mange vælter verden her.

Det ligger i tiden lige nu, er vi skal være istand til at håndterer store uforudsete forandringer hele tiden, fordi tingene ændrer sig så hurtigt på alle planer. Det kan være som her være på arbejde, men det skal også være skilsmisse, dødsfald eller andet.

Kan du navigere i store forandringer?

Der er stor forskel på, hvor gode vi er til at håndterer den slags udfordringer. Lad mig sige med det samme, at jeg tidligere, var ekstrem dårligt til at håndtere den slags situationer.

Mine bekymringstanker tog over, og nogle gange oplevede jeg, at jeg ingen handlemuligheder havde, men følte mig fastlåst. Det kunne være tanker om, hvis jeg nu bliver fyret, hvordan skal vi så klare huslejen. Vi kan risikere at tabe en masse penge, hvis vi må sælge huset, ja tankerne kunne gå helt i selvsving.
Når den slags tanker tager over, får vi det dårligt inden i.

I mit daglige arbejde møder jeg ofte mennesker, hvor tankerne har taget styringen og de føler sig fanget i disse tanker. Har du lyst at få redskaber og øvelser, som kan hjælpe dig med at navigere i store forandringer, har du gavn af kurset i mindful living.

Du kan læse mere om kurset i Mindful Living her

Har du lyst til løbende at få ny inspiration omkring stress, mindfulness, personlig udvikling, så tilmeld dig nyhedsbrevet her

Du kan læse om individuel sparring her

FRA STRESS TIL OVERSKUD OG GLÆDE

Få e-bogen her og læs mere om personlig udvikling direkte i din indbakke

Du er tilmeldt.