Tænker du også nogle gange, hvorfor vågner jeg ikke bare op og alt har ændret sig

Sådan kan jeg nogle gange godt få det, og derfor kan jeg også godt forstå, når jeg nogle gange får klienter eller kursister som kommer og tror, jeg med et quick fix kan ændre dem. Desværre er det ikke helt sådan det er, al forandring starter indefra.

Ønsker du nye resultater, må du starte med at forandre dig selv

I aftes var jeg sammen med en lille gruppe kvinder. Vi hjalp hinanden i nogle år med forretningsudvikling, da vi alle var solo selvstændige. På et tidspunkt gik gruppen i opløsning, men vi mødes stadig 2-3 gange om året.

Den ene kvinde starter ud med at sige, at hun lige i dag har fået et nyt job. Efter noget tid siger hun så, dera er nu noget med det feng shui. “Da jeg kom hjem fra ferie, var jeg inspireret til at rydde op på mit kontor, som har rodet i flere år. Samtidig søgte jeg et job, og i dag fik jeg det så”.

Du tænker måske, hvad har det med hinanden at gøre, men der er faktisk en sammenhæng. Det er sådan, at hvis du ønsker en forandring i dit ydre liv, må du ændre noget inde i dig. Det gælder uanset, om du ønsker nyt job,få mere ro på, bedre relationer eller få mere styr på økonomien.

Hun ændrer tanken og ryddede op. Når du rydder op på det ydre plan, sker der også en oprydning i dit indre. Hun hævede sin vibration.

Hæv din vibration og begynd at skabe forandringer

I disse bliver der talt meget om at hæve sin vibration. Jeg går ca. 1 gang om året til en håndlæser eller andet og i flere år fik jeg at vide, jeg skulle hæve min vibration, hvis jeg ville nå mine mål. Jeg var lettere frustreret, fordi jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle gøre det.

På det tidspunkt var jeg ofte træt af, at tingene ikke blev som jeg ønskede og faldt med mellemrum i et hul, hvor jeg så havde det dårligt i kortere eller længere tid.

Jeg begyndte derfor at undersøge, hvad jeg kunne gøre for at hæve min vibration. Jeg fandt ud af, at jeg skulle gøre de ting, som gjorde mig glad og som gav mig energi. Måske kender du dette og har lyst at ændre på det.

Vil du vide, hvad du kan gøre for at hæve din vibration

Er du også nysgerrig på, hvad du kan gøre for at hæve din vibration, således du får mere energi og glæde? Det er forskelligt for os alle, men jeg har alligevel erfaret, at der er nogle ting, som de fleste kan bruge, og ja noget af det ved du sikkert allerede.

Her kommer nogle eksempler:

 • Meditere
 • Dybe vejrtrækninger – se mere
 • Spise sundt
 • Dyrke motion
 • Danse
 • Lytte til musik du holder af

Her kommer et forslag til hvordan du kan lave vejrtrækningsøvelse:

Vejrtrækningsøvelse

 • Du trækker vejret dybt ned i maven, mens du tæller til 4
 • Du holder vejret, mens du tæller til 4
 • Du puster langsomt ud igen, mens du tæller til 4
 • Du holder igen vejret, mens du tæller til 4

Du gør denne øvelse ca. 10 gange 1 gang om dagen.

Der kan dog være langt, fra at vide hvad du skal gøre, til at få det gjort, fordi de betyder, du også må ændre din måde at tænke på. Langt de fleste af vores tanker er ubevidste for os.

Så hvis du virkelig vil skabe forandringer i dit liv, må du begynde at blive bevidst om dine tanke og handlemønstre.

At blive bevidst om tanke og handlemønstre er en del af kurset I Bevidst Personlig Lederskab med Mindful living. Her kan du se, hvad Helle skriver om kurset, og nedenfor kan du læse mere om kurset her.


“Tak for din hjælp og de værktøjer, du har givet mig igennem de 12 kursusgange og ikke mindst din forståelse omkring stress og hvad der er god og hvad der er dårlig energi.

Det har også været rigtig godt at blive mindet om, at vi skal huske at være taknemlige. Man bliver bare rolig i dine hænder og jeg tager rigtig meget med herfra.”

 • Kom godt i gang med dagen

  skabsmaaforandringermedstor

  En af de bedste gaver du kan give dig selv er en god start på dagen.

  Få en gratis meditation og stærke spørgsmål, der hjælper dig til en god start på dagen.

  Ida Tangsgaard

 • FRA STRESS TIL OVERSKUD OG GLÆDE

  Få e-bogen her og læs mere om personlig udvikling direkte i din indbakke

  Du er tilmeldt.