Mål

Da jeg første gang hørte om det at sætte mål, var det virkelig provokerende for mig.

Det var let nok for mig at vide, hvad det var, jeg ikke ville, men når jeg så skulle finde ud af, hvad jeg ønskede mig, blev det langt sværere. Hvis du har det sådan og er utilfreds med den måde du lever dit liv på, så hjælper jeg dig gerne til at blive klar på dine mål, samt finde de nødvendige ressourcer til at overvinde de forhindringer som er på vejen.

Fordelene ved at sætte sig mål er store

  • Du bliver på en måde herre i dit eget liv.
  • Dit sind får noget at arbejde hen imod, og det bliver langt lettere at opnå det som du gerne vil.
  • Det giver dig en glæde og en følelse af mening, det selv at træffe beslutning om, hvad du vil, i stedet for at andre eller tilfældigheder, kommer til at styre dit liv.

Måske kender du til, at din arbejdsplads har mål for, hvad det er virksomheden skal opnå. Det opfatter de fleste som helt naturligt. Det samme kan du gøre med dit privatliv. Du kan sætte dig mål for alt muligt i dit liv. Det kan f.eks. være, hvordan du gerne vil have dit parforhold skal være, hvordan du ønsker at være sammen med dine børn, til mere konkrete ting som, hvordan du ønsker at bo, eller hvordan du ønsker din ferie.

Vil du have hjælp til at sætte dig mål, så ring til Ida på 4015 4525.

Hvad er vigtigt, når du skal sætte dig nogle mål

Der er nogle punkter, som er gode at tænke over, når du skal sætte mål.

  • Lav en klar og positiv forestilling om det, som du ønsker at opnå.
  • Når du sætter dine mål, er det også vigtigt, at de er realistiske, fordi det ellers kan virke uoverkommeligt. Du kan godt have store mål, så skal du blot dele målene op i nogle mindre delmål.
  • Lav dit mål så specifikt som muligt, da det gør det lettere for dig at gøre noget konkret for at opnå dit mål.
  • De mål du sætter dig, skal være noget som du selv har kontrol over, og som du derfor kan tage ansvar for. Hvis dit mål er at lave din mand om, kommer du på hårdt arbejde, da det ikke er noget, du selv har kontrol over. Du kan derimod sætte dig nogle mål om, hvad du selv kan gøre for at forholdet skal blive bedre.
  • Det er en god ide, at de mål du sætter dig, er noget som er vigtigt for dig, fordi det giver dig motivationen til at ændre på tingene. Hvis du sætter dig mål fordi din mand, børn eller andre synes du skal det, vil det måske være svært at finde motivationen.
  • Jo mere du tror, det er muligt for dig, at nå de mål du sætter dig, jo større er chancen også for at nå dem. Ofte kan vi have nogle tanker og overbevisninger som hindre os i at nå vores mål. Du kan få hjælp til at ændre på disse.
Få hjælp til at få defineret dine mål, og find en vej til at nå dem. Ring på 4015 4525 nu.

Ønsker du at arbejde med dine mål er det et værktøj jeg bruger i både terapi og coaching.

FRA STRESS TIL OVERSKUD OG GLÆDE

Få e-bogen her og læs mere om personlig udvikling direkte i din indbakke

Du er tilmeldt.