Har du brug for at tanke ny energi

Noget af det som optager mig lige nu er, at rigtig mange af de klienter som jeg har, føler sig rigtig, rigtig trætte. Som en min klienter nævnte, “det er ligesom min krop slet ikke kan slæbe sig afsted”.

Måske optager det mig ekstra meget, fordi jeg selv har oplevet det samme her sidst på sommeren. Vi købte et sommerhus lige inden sommerferien og har brugt sommeren på at hjælpe vores hustømmer med at gøre det istand.

Jeg synes egentlig, at jeg hyggede mig med det, men regningen kom efterfølgende. Den sidste måned har jeg virkelig skullet være opmærksom på, hvad jeg brugte min energi på og sørge for at tage den med ro og gøre ting, som giver fornyet energi.

Som regel er det et stort arbejdsmæssigt eller følelsesmæssigt pres, som stresser os og gøre os trætte, men det kan også være noget, vi synes er sjovt og godt, som bliver for meget for kroppen.

Jeg oplevede, jeg selv skulle tage den medicin, jeg giver til mine klienter.

Min medicin til fornyet energi

Jeg er glad, fordi jeg har en stor værktøjskasse at trække på, som er at være selvkærlig over for mig selv. Min måde at være selvkærlig på har den sidste måned været:

 • Meditation – som altid er en del af min hverdag
 • Lave ekstra vejrtrækningsøvelser
 • Aflyse en kursusgang
 • Tage en powernap midt på dagen, når det har kunnet lade sig gøre
 • Skrue lidt ned for de sociale aktiviteter
 • Være i naturen
 • Have fokus på det som er positivt
 • Fået massage og været hos en healer

Jeg kan nu mærke, at energien er begyndt at vende tilbage, men skal dog stadig passe på.

Når vi mister energien er det fordi,
vi overhører kroppens signaler om,
hvad den har brug for.

Bliv bevidst om hvad kroppen fortæller dig

Jeg er lidt flov over at indrømme, at min krop flere gange i sommerferien kom med signaler på, at jeg havde godt af en pause, men alligevel fortsatte jeg, fordi vi gerne ville komme så langt som muligt med huset.

Det positive er dog, at jeg fik stoppet op inden det gik galt, og det har du også mulighed for at lære på kurset Bevidst personligt lederskab med mindfulness.

På kurset har du mulighed for at lære:

 • At lytte til din krops signaler
 • At blive mere selvkærlig over for dig selv
 • At acceptere tingene som de er
 • At ændre dine negative tanker og mønstre

Al forandring starter inde i dig og det er de små i hverdagen, som skaber de store forandringer.

Du kan læse mere om kurset her

 

 • Kom godt i gang med dagen

  skabsmaaforandringermedstor

  En af de bedste gaver du kan give dig selv er en god start på dagen.

  Få en gratis meditation og stærke spørgsmål, der hjælper dig til en god start på dagen.

  Ida Tangsgaard

 • FRA STRESS TIL OVERSKUD OG GLÆDE

  Få e-bogen her og læs mere om personlig udvikling direkte i din indbakke

  Du er tilmeldt.